Aurinkopaneelien asennukset

Olemme korkealaatuisten Naps-aurinkosähköjärjestelmien valtuutettu myyjä ja asentaja.

Aurinkosähkö on lähes ainoa käytännöllinen tapa, jolla pienen kiinteistön omistaja voi itse tuottaa puhdasta sähköä huolettomasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Naps tuotteet ovat rakennettu ympäristö-, laatu- ja kustannustietoisille ihmisille, jotka haluavat maksimoida puhtaan energian osuutta kulutuksessaan ja samalla minimoimalla sähkölaskua.

Kattolinja – Aurinkopaneelit

Naps aurinkovoimalan ja KotiAkun yhdistelmällä voi parantaa omalla katolla tuotettavan aurinkosähkön hyödynnettävyyttä merkittävästi. Akun avulla aurinkosähkön ylituotanto otetaan talteen hämäräajan käyttöä varten. Vaihtoehtoisesti akusto voidaan ladata yösähköllä.

Napsin korkealaatuiset aurinkovoimalaratkaisut ovat suunniteltu Napsin 40-vuotisen aurinkosähkökokemuksen ja 20-vuotisen oman paneelituotannon kautta saadun osaamisen pohjalta. Naps onkin yksi maailman kokeneimmista aurinkosähkötoimijoista.

Alla olevan Naps Solar Tool -mitoitustyökalun avulla voit piirtää katolle maksimaalisen aurinkopaneelipinta-alan tai optimoida järjestelmän tehon nykyiseen sähkökulutukseen pohjautuen.

Testaaminen on täysin maksutonta, eikä sido millään tavoin. Testaamisen käyttö vaatii vaatii evästeiden hyväksynnän. Testin tietoja ei tallenneta.

HUOM! Mitoitustyökalu ei toimi Safari-selaimella.

Ota yhteyttä

Lähetä lomake